Categories
Accident Agenda Bistrita News

EXCLUSIV: Avocatul Ovidiu Domnici și-a pierdut viața în această dimineață, în urma unui accident rutier petrecut în județul Cluj

În această dimineață, în jurul orei 08:00, un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea gravă a alteia s-a petrecut în localitatea Iclod din județul Cluj. Din primele informații se pare că este vorba despre avocatul Ovidiu Domnici și soția acestuia.

Ovidiu Domnici, care se afla într-o mașină împreună cu soția sa și care venea de la Cluj spre Bistrița se pare că a derapat și a părăsit partea carosabilă. Cei doi soți au coborât din mașină, însă, în acel moment, șoferița unui alt autoturism a avut parte de aceeași soartă. Și aceasta a derapat și i-a lovit în plin pe cei doi soți din Bistrița, care se aflau în afara părții carosabile.

În urma impactului, Ovidiu Domnici a decedat, medicii nereușind să îi salveze viața, în vreme ce soția sa se află în stare gravă, fiind în comă la un spital din Cluj.

Surse oficiale confirmă faptul că este vorba despe două persoane din Bistrița, soț și soție.

De asemenea, colegi și cunoștințe ale avocatului confirmă tragicul eveniment.

Ovidiu Domnici ar fi trebuit să își sărbătorească astăzi ziua de naștere. El împlinea 41 de ani și avea acasă doi copilași.

Ovidiu Domnici a intrat în avocatură în anul 2005.

Sursa foto: www.adevarul.ro

1 reply on “EXCLUSIV: Avocatul Ovidiu Domnici și-a pierdut viața în această dimineață, în urma unui accident rutier petrecut în județul Cluj”

Leave a Reply