UPDATE: Starea soției avocatului Ovidiu Domnici, în continuare gravă

Adriana Domnici, soția avocatului Ovidiu Domnici, cel care și-a pierdut viața ieri dimineață, în județul Cluj se află în continuare în stare gravă, internată la Clinica de Ortopedie și Traumatologie „Alexandru Rădulescu” din Cluj Napoca.

Cei doi soți veneau de la Cluj la Bistrița, ieri dimineață în jurul orei 08:00, când mașina în care se aflau a derapat și a ajuns într-un cap de pod. În acel moment, soții Domnici au reușit să iasă singuri din mașină și, în timp ce se aflau în afara carosabilului au fost spulberați de o altă șoferiță, care, de asemenea a deparat. Accidentul s-a produs pe raza localității Iclod.

Ovidiu Domnici a decedat în urma impactului puternic, medicii de pe echipajele SMURD de la Cluj, care au ajuns la locul accidentului s-au chinuit minute în șir să îl resusciteze însă, fără succes.

Soția avocatului bistrițean, Adriana Domnici a fost preluată de un alt echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Cluj și transportată la o clinică specializată. La o primă analiză a medicilor ajunși la locul accidentului, s-a stabilit că femeia suferise un traumatism craniocerebral acut și un traumatism de bazin. Ea se află în prezent la Clinica de Ortopedie și Traumatologie „Alexandru Rădulescu” din Cluj Napoca, unde medicii fac tot ce se poate pentru a îi salva viața. Angajații clinicii din Cluj sunt rezervați și nu dau foarte multe detalii în legătură cu starea pacientei, motivând că informațiile țin de confidențialitatea dintre medic și pacient.

Surse apropiate familiei Domnici spun că soția avocatului ar avea șanse să își revină.

Cei doi soți aveau împreună doi copii, două fetițe, iar avocatul a decedat chiar în ziua în care ar fi trebuit să împlinească 41 de ani.

Familia îndoliată se pregătește acum să îl conducă pe Ovidiu Domnici pe ultimul drum.

În ceea ce o privește pe șoferița care i-a accidentat pe cei doi soți, polițiștii clujeni efectuează cercetări, iar dacă femeia va fi găsită vinovată de producerea accidentului, aceasta va fi cercetată pentru ucidere din culpă.

ACTUALIZARE

Apropiații familiei spun că Adriana Domnici este conștientă și, în ceea ce privete trupul neînsuflețit al lui Ovidiu Domnici, acesta a fost adus la Bistrița. Înmormântarea va avea loc cel mai probabil joi.

Leave a comment