OVIDIU DANCI are nevoie de noi! Sa-l votam! SMS 1322 text Aylin

Mai e putin pana deseara cand in competitia visurilor se vor duela toata cele patru perechie ramase in concurs. Este o situatie inedita in istoria Dansez pentru tine, ceea ca face ca emisiunea ce va urma sa fie una cu multe emotii si cu foarte multe dansuri frumoase si spectaculoase.

Bistriteanul Ovidiu Danci, aflat a doua oara la duel, stie ce il asteapta, tocmai de aceea emotiile nu sunt asa puternice ca data trecuta. Insa , Aylin ne-a pregatit o supriza foarte frumoasa si a compus un cantec special pentru aceasta emisiune, Crezi in mine, special pentru Ovidiu.

Piesa are si un videoclip, foarte emotionant, in care bineinteles ca protagonistii sunt Ovidiu Danci si Aylin. Povestea videoclipului este simpla, dar cu un mare impact emotional: cei doi, in pasi de dansi, isi arata simtirile si trairile, se incurajeaza reciproc si isi promit ca vor reusi si ca nu se vor da batuti, ca nu vor dezamagi.

Lupta o sa fie una stransa, pentru ca toti cei ramasi in concurs sunt buni si toti vor ca visele lor sa prinda contur. Ovidiu, Aylin bistritenii va sunt alaturi si va vor vota. Sa fiti cei mai buni si sa mai ramaneti acolo pana ala final!!!

Alina Moldovan

 

Join the Conversation

4 Comments

  1. M-ati terminat cu omul asta !! Cind se termina concursul ???  sau sa vina sa-i dau eu bani de ……..nu stiu ce !!!  doar sa nu mai aud .

    1. Domnule Raul, s-a terminat!!! Omul o sa vina acasa, a fost eliminat…

    2. Domnul a  dat ……..Domnul a luat !!!  ne intoarcem la  ale noastre !!!!     bine ca s-a  terminat …ca daca mai continua mult…………erati in stare de orice [glumesc] !!!

  2. bun a facut 14.000 euro din acest concurs sa vedem ce cct are sa faca in legatura cu proiectul lui , o sa faca o s…a , bistritenii cred ca l-au si votat pe mascariciul asta ieftin.

Leave a comment