17/08/2017

Adriana Domnici, în continuare la Terapie Intensivă, însă, în stare mai bună

Soţia avocatului Ovidiu Domnici, care şi-a pierdut viaţa în urmă cu o săptămână într-un accident rutier petrecut în judeţul Cluj îşi revine încet, încet. Adriana Domnici se află în continuare internată la secţia de Terapie Intensivă a Clinicii de Ortopedie şi Traumatologie  „Alexandru Rădulescu” din Cluj.

Surse apropiate ale familiei Domnici au declarat pentru Bistriţa Online că “Adriana se află în continuare la Terapie Intensivă, unde se reface. Ea va rămâne la Cluj până când îşi va reveni şi până când medicii vor decide că starea sa de sănătate este bună”.

Ovidiu şi Adriana Domnici aveau împreună două fetiţe, care sunt extrem de afectate de cele petrecute. Cea mică, de 7 ani, aşteaptă în continuare ca tatăl său să se întoarcă din cerurui, de la îngeraşi, în timp ce fetiţa cea mare de 12 ani este profund marcată de cele petrecute. Ele se află momentan în grija bunicii şi a fratelui din partea mamei.

Cei doi soţi veneau de la Cluj la Bistriţa,duminica trecută, mai precis pe 20 noiembrie, când maşina în care se aflau a derapat şi a ajuns într-un cap de pod. În acel moment, soţii Domnici au reuşit să iasă singuri din maşină şi, în timp ce se aflau în afara carosabilului au fost spulberaţi de o altă şoferiţă, care, de asemenea a deparat. Accidentul s-a produs pe raza localităţii Iclod.

Ovidiu Domnici a decedat în urma impactului puternic, medicii de pe echipajele SMURD de la Cluj, care au ajuns la locul accidentului s-au chinuit minute în şir să îl resusciteze însă, fără succes. Ovidiu Domnici a fost condus pe ultimul drum joi, 24 octombrie, sute de oameni fiind alături de familia îndoliată.

Citeşte şi Avocatul Ovidiu Domnici şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă, în urma unui accident rutier petrecut în judeţul Cluj.

Comentarii

 1. Doris spune:

  Dumnezeu sa-i primeasca sufletul in RAI . Daca vreti sa ni-l amintim fumos postati-i o poza decenta nu din asta de la carnavalul spadasinilor templieri .

  • Coco spune:

   Alegerile personale ale fiecaruia dintre noi, indiferent daca sunt de natura religioasa, politica sau de apartenenta la un grup, ar trebui sa fie respectate.
   Iar in acest caz cu atat mai mult, avand in vedere faptul ca cel vizat a plecat dintre noi.
   Cu siguranta toti cei care l-au cunoscut, in diferite situatii, si-l vor aminti frumos. A fost un om bun.
   Fie-i tarana usoara!

 2. Bodiu_mariana spune:

  un om minunat…..pacat. D-ZEU SA-L ODIHNEASCA, iar sotiei sanatate si multa, multa putere,”‘ ca ceea ce nu te omoara te intareste”"…..pt comorile voastre Iulia si Laura.