Trei bistrițeni, trimiși în judecată pentru infracțiuni de viol

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud au finalizat în această lună cercetările în trei dosare și au dispus trimiterea în judecată a trei persoane pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Primul dintre aceștia este KOVACS BUIAN IOAN, care se află în prezent în arest preventiv. Procurorul Angela Sângeorzan, șeful secției Urmărire Penală și purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, a declarat că “în fapt se reține că în perioada mai – septembrie 2011, bărbatul a întreținut în mai multe rânduri, relații sexuale cu victima B.G. (în vârstă de 9 ani), care era fiica concubinei sale și căreia îi asigura creșterea”.

De asemenea, cel de-al doilea bistrițean trimis în judecată se numește ONIGA NICOLAE GHEORGHE și acesta aflându-se în prezent în arest. “În perioada octombrie 2010, a întreținut în mai multe rânduri, relații sexuale cu victima O.M.N.(fiică în vărstă de 11 ani), în prezența celorlalți copii minori, respectiv a victimelor O.R.R.(fiică în vârstă de 10 ani) și O.R.I.(fiu în vârstă de 7 ani)” se arată într-un comunicat remis presei de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

-Cea de-a treia persoană este BILEGAN CRISTIAN DANIEL. Și acesta se află în arest pentru comiterea unei infracțiuni de viol, “constând în faptul că în data de 14/15 octombrie 2011, fiind sub influența băuturilor alcoolice, și aflându-se într-un local public, într-un grup sanitar, la sfârșitul programului de lucru, a obligat-o pe partea vătămată M.G.I., să întrețină cu acesta un act sexual oral” se mai arată în același comunicat.

Leave a comment