26/09/2017

Trei bistriţeni, trimişi în judecată pentru infracţiuni de viol

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud au finalizat în această lună cercetările în trei dosare şi au dispus trimiterea în judecată a trei persoane pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Primul dintre aceştia este KOVACS BUIAN IOAN, care se află în prezent în arest preventiv. Procurorul Angela Sângeorzan, şeful secţiei Urmărire Penală şi purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, a declarat că “în fapt se reţine că în perioada mai – septembrie 2011, bărbatul a întreţinut în mai multe rânduri, relaţii sexuale cu victima B.G. (în vârstă de 9 ani), care era fiica concubinei sale şi căreia îi asigura creşterea”.

De asemenea, cel de-al doilea bistriţean trimis în judecată se numeşte ONIGA NICOLAE GHEORGHE şi acesta aflându-se în prezent în arest. “În perioada octombrie 2010, a întreţinut în mai multe rânduri, relaţii sexuale cu victima O.M.N.(fiică în vărstă de 11 ani), în prezenţa celorlalţi copii minori, respectiv a victimelor O.R.R.(fiică în vârstă de 10 ani) şi O.R.I.(fiu în vârstă de 7 ani)” se arată într-un comunicat remis presei de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

-Cea de-a treia persoană este BILEGAN CRISTIAN DANIEL. Şi acesta se află în arest pentru comiterea unei infracţiuni de viol, “constând în faptul că în data de 14/15 octombrie 2011, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, şi aflându-se într-un local public, într-un grup sanitar, la sfârşitul programului de lucru, a obligat-o pe partea vătămată M.G.I., să întreţină cu acesta un act sexual oral” se mai arată în acelaşi comunicat.