De ce iubesc eu România?

În nici un caz datorită unora ca acești indivizi care nici măcar de Ziua Națională nu sunt capabili de altceva decât de ură ! iar asta definesc ei „apel de suflet”…
  • „Românii sunt oameni cu credință în Dumnezeu, obișnuiți să ierte multe, chiar și prostia sau ignoranța, dar nu-i uită niciodată pe cei care le fac rău cu asprime și brutalitate.”

Din nou am putea să ne aducem aminte de așa-zisa „revoluție” a „bunului simț” sub sloganul căreia au defilat în 2009 să ni-l impună pe Mircea Geoană președinte ! un președinte de „bun simț” ce ne-ar fi adus „respectul” pe care-l clamau în numele lui.

Azi ne vorbesc despre faptul că românii ar ierta prostia… (se simt cu musca pe căciulă?). Încă o dată ignoră lecția primită în 2009: românii, iartă multe, dar în nici un caz nu iartă prostia, o taxează și fac glume pe seama ei. Cât despre cei care le-au facut rău, aici, din păcate, chiar uită ! altfel nu-mi explic cum au rezistat în politică, din 90 încoace, aceleași figuri triste. Acest mesaj pentru „Ziua Nationala” mai bine lipsea ! el transmite doar ura și prostia celor care ni l-au adresat!

http://sareinochi.com/

 

Leave a comment