FOTO: Familia Cioata va asteapta la CONACUL VERDE

Astazi a fost o zi importanta pentru familia Cioata, patronii lantului de restaurante Lordinu. Intr-un mediu placut si restrans a avut loc inaugurarea unui alt restaurant, de data aceasta iesit din tiparele cu care am fost obisnuiti de catre patronat, restaurant situat pe bulevardul Republicii, unde a fost candva cafeneaua de fitze Art Cafe.

Acum, intr-o cu totul alta “fata” si renovat in totalitate, facem cunostinta cu Conacul verde. Numele este dat sugestiv, deoarece totul in jur e verde, mai ales vara cand copacii sunt infrunziti, iar cladirea de asemenea e verde.

Conacul Verde va fi pentru bistriteni locul unde se vor relaxa si vor degusta cele mai bune preparate traditionale romanesti, de la zacusca pana la sarmalute cu pasat. Deschiderea ce a avut loc astazi a fost sub forma unui buffet suedez, bogat in bucate alese si de unde nu au lipsit sarmalutele cu pasat, tuica sau visinata, dar nici vinul alb sau rosu. Printre invitatii familiei Cioata s-au numarat primvice-presedintele UNPR Bistrita-Nasaud, Grigore Iuga, fotograful Ovidiu Grovu, proprietarii imobilului Cristina si Andrei Toadere dar si oameni de afaceri si prieteni apropiati ai familiei Cioata.

Deschis oficial, acum nu va ramane decat sa va convingeti de ambianta eleganta si primitoare a localului, dar si de bunatatile oferite.

Alina Moldovan

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment