Scrisoare deschisa de la Nepos. Satenii au ramas fara postas

Onorata redactie,

Un grup de cetateni din Nepos va semnaleaza situatia grea prin care am ajuns sa trecem in aceasta toamna datorita ”omeniei” de care a dat dovada conducerea Postei judetului Bistrita-Nasaud, fata de locuitorii vechii Varari. De 100 de ani diligenta si apoi masina postei romane a intrat in Nepos si a adus comunitatii pensiile parintilor nostri, iata ca din aceasta toamna, conducerea Postei judetului Bistrita-Nasaud a luat o hotarare care

afecteaza grav interesele comunitatii neposene: din ”prea multa intelepciune” s-a hotarat desfiintarea Oficiului Postal din sat si transformarea lui intr-un simplu punct de lucru. Acest lucru a dus la infiintarea unui nou post in Feldru in vremuri de criza, iar factorul nostru postal, trebuie zilnic sa urmeze drumul Feldrului si sa aduca cate un miliard de lei, bani pe care ii transporta cu trenul de la ora 12, datorita ”omeniei si intelepciunii” de care da dovada conducerea Postei judetului Bistrita-Nasaud.

Mai mult de atat, am pierdut dreptul de a expedia scrisori iar coletele pe care le primim, trebuie din aceasta toamna, sa le ridicam din Feldru, fiind nevoiti sa strabatem drumul Feldrului, desi nimeni nu ne-a intrebat cand s-a luat aceasta ”fericita”decizie”, iar angajatii Postei Romane sunt platititi din banii nostri, ai contribuabililor.

Suntem revoltati ca s-a luat aceasta ”nefericita hotarare” si am intocmit un memoriu pe care dorim sa il inaintam catre Ministerul Telecomunicatiilor din Bucuresti si domnului deputat Ioan Oltean, pe care il rugam sa ne ajute pentru a indrepta aceasta situatie.

Nu putem uita cuvintele domnului deputat, cand in urma cu patru ani, afirma pe postul de radio Balada din Nasaud ca ii iubeste pe neposeni, de aceea il rugam ca in ceasul al doisprezecelea sa ne ajute pentru a ne pastra Oficiul Postal in localitatea noastra.

Rugam redactia ziarului Bistrita Online sa ne ajute in a mediatiza aceasta nedreptate care ni s-a facut, pastrandu-ne increderea ca in acest judet mai sunt si oameni carora le pasa de durerile semenilor lor.

Va multumim

 

8 replies on “Scrisoare deschisa de la Nepos. Satenii au ramas fara postas”

 1. asa le trebuie la neposeni daca au votat pdl si le trebuie inchis si podu sa se puna taxa ca in constanta

  1. Pentru cei care au votat PSD aceeasi treaba..Tot fara posta au ramas..Asa ca nu e relevanta afirmatia….Dimpotriva e aiurea..Comentati la subiect!!!  Nu simpatizez cu niciun partid..

  2. Mai Aline, sa-ti fie rusine  !!!!!!!!  De unde sti tu cu cine au votat  Neposenii ? Si apoi ma prapadesc de ras cite cunostinte au unii comentatori despre cum functioneaza POSTA.  Posta nu este platita din banii CONTRIBUABILILOR; ci din servicii efectuate de ei. O fi director pus de PDL dar asta nu inseamna ca PDL-ul dispune pe ce postas il da afara, sau ce reduceri trebuie facute. Intradevar ca oriunde sunt si multi pupinc–isti care au promovat pe baza carnetului de partid – fara nici o expertiza profesionala - si iau hotari sa le fie lor caldut.

 2. Foarte inteleapta hotarare din partea “conducerii”….Posta Romana trece printr-o perioada de restructurare care are la baza reducerea de personal si de cheltuieli (inplicit si a oficiilor postale). Hotararile aceste ar trebui sa fie studiate atent de catre DNA…S-a desfintat un oficiu postal; in consecinta s-a mai efectuat o angajare de personal in comuna Feldru..Asta inseamna reducere personal si cheltuieli.. La romani se poarta asemenea “arificii coruptionale”..Somn usor DNA !!!  As fi curios care este diferenta intre cheltuielile postei inainte de desfintarea oficiului din Nepos, si cheltuielile actuale dupa angajarea de personal.. Sa va fie rusine: Posta Romana..

 3. In fiecari zi un miliard? Deci la saptamana Neposul ar putea sa finanteze 1 km de autostrada, si asta din pensiile Vararenilor ?

  Poate in fiecare luna 1 miliard… Nu in fiecare zi.

  Oricum, nasoala situatie..

 4. Multa durere in aceste cuvinte si in acelasi timp,mult adevar.Cind la Nepos a poposit Ioan Olteanu,unii erau gata sa-l pupe si in….de dragul politicii portocalii.Acum va intreb pe voi,”neposenii cu comuna deja infiinta” cui ati dat voturile? Popa Ioan Aurel Rus si cu “Buftea” s-au certat pt infintarae comunei,,,,dar Rus a avut dreptate.Acum Sabin Ilies,maestrul minciunii in manipularea voturilor este pe al DNA si manastiri ortodoxe…nu pe la penticostalii ce l-au ajutat cu voturi!!!!Niciodata ,neposeni,dar niciodata nu o sa aveti comuna si postas! V Login,popa V. Rus si altii ac ei ce numai baliverne va spun nu o sa faca nimic pt sat,decit numai pt ei.Nepot de erou cu casa personala pe un loc cumparat de la biserica prin fals,nu este o cinste si nici sa traiesti cu fratii prin minciuna si furtisag!

  1. sa ii pupi in fund mai draga suca pe toti care i-ai amintit mai sus.numai te rugam frumos ,sa te speli mai intai pe buze

Comments are closed.