25/09/2017

APIA primeşte în această lună cereri pentru motorină

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, Centrul  judetean Bistrita-Nasaud, informeaza ca in cursul lunii decembrie 2011, se  primesc cererile de acord prealabil pentru motorina cu acciza redusa si se elibereaza acordurile pentru 2012.

Beneficiaza de ajutor de stat orice solicitant,  persoana juridica (SC, PFA, II, IF),  care depune la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), o cerere de acord prealabil pentru finantare prin rambursare, APIA confirmand in scris, sub rezerva unor verificari ulterioare, acordul pentru finantare solicitat.

Fermierii din judetul nostru, care doresc sa solicite acesta forma de sprijin, vor depune cererea  de  acord prealabil, la APIA Centrul judetean Bistrita-Nasaud.

Cererea va contine cel putin informatii cu privire la suprafetele de teren, inclusiv pe structura de culturi si/sau efectivele de animale/pasari/albine/viermi de matase, pe care le exploateaza si/sau lucrarile de imbunatatiri funciare pe care le executa, in anul calendaristic pentru care se solicita acordarea ajutorului de stat.

Sursa foto: www.agromoney.ro