FOTO: Tineri liberali în vizită la Turda, Sighișoara și Sibiu

Cei doi președinți ai TNL și CSL Bistrița-Năsăud, Samuel Coman, respectiv Adrian Solcan, au organizat o excursie pe traseul Turda-Sighișoara-Sibiu, la care au participat 40 de tineri liberali bistrițeni, în perioada 3-4 decembrie 2011.

Excursia a venit ca o recompensă de ,,Moș Nicolae’’ pentru ideile, inițiativele și conștiinciozitatea pe care tinerii le-au dovedit în acțiunile derulate pe parcursul anului. În același timp, ieșirea s-a dorit a fi și o familiarizare cu principalele obiective turistice ale Transilvaniei.

De menționat, este faptul că pentru Dănuț Arseni, elev în clasa a XI-a G, la Colegiul Tehnic Infoel, excursia a reprezentat un premiu câștigat la concursul intitulat ,,Bistrița în anul 2022’’, prin care membrii TNL și CSL BN i-au provocat pe elevii din Municipiul Bistrița să descrie într-un eseu, cum speră că va evolua orașul peste 10 ani. ,,Tind să cred că în 2022, Bistrița, orașul meu natal, va fi schimbat în proporție de 50% în bine. Observ că Bistrița se înfrumusețează pe zi ce trece și sper că acest lucru nu se întâmplă doar pentru că se apropie alegerile’’…,,Sunt mândru și de actualul oraș, de aceea, dacă acesta se va schimba mai mult, voi rămâne aici și voi putea spune copiilor mei ce minunată este viața aici în Bistrița, poarta Transilvaniei!’’ menționează printre altele, Dănuț Arseni, în eseul său.

Leave a comment