20/09/2017

În Pasul Tihuţa a nins, însă circulaţia se desfăşoară în condiţii normale

În judeţul Bistriţa-Năsăud, în noaptea de 7 spre 8 decembrie a nins. Fulgii de zăpadă s-au aşternut deja, însă, cu toate acestea, în momentul de faţă, circulaţia se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă.

Şi în Pasul Tihuţa zăpada şi-a făcut apariţia, dar nu au fost întâmpinate probleme din punct de vedere al traficului rutier.

Vasile Curtean, şeful districtului Tiha Bârgăului din cadrul Secţiei de Drumurile Nationale Bistriţa-Năsăud, spune că “azi-noapte în Pasul Tihuţa a nins foarte tare, a nins viscolit. Drumarii au intervenit cu material antiderapant. Şapte utilaje de deszăpezire au intervenit şi au împrăştiat circa 100 de tone de material, respectiv sare şi nisip”.

Vasile Curtean precizează că la această oră circulaţia se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, carosabilul fiind umed.

Şoferii care au de trecut prin Pasul Tihuţa nu trebuie să îşi facă griji pentru că drumarii sunt pregătiţi la orice oră să intervină pentru a asigura astfel că nu se vor produce blocaje şi că circulaţia nu va fi perturbată.

Sursa foto: www.jurnalul.ro