Categories
Agenda Bistrita News

Liviu Dragnea este convins că Radu Moldovan va câștiga președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud

Prezent la bistrița, într-o vizită de lucru, secretarul general al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a avut întâlniri cu mai mulți reprezentanți ai organizației județene a PSD BN, din orașele Sângeor-Băi și Beclean și din localitatea Teaca. De asemenea, în această după-amiază, Dragnea va discuta și cu cei din organizația municipală a PSD.

În urma întâlnirilor, Liviu Dragnea a declarat că “părerea mea este că aici, în acest județ, la alegerile de anul viitor vom reuși să obținem un rezultat foarte bun. Organizația este mult schimbată față de ultima dată când am fost eu aici, adică în aprilie. Radu Moldovan a făcut o treabă foarte bună, Nicu Moldovan ca secretar executiv la fel, este foarte bine pregătit. Primarul Ovidiu Crețu, este poate unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, pe care îl respect foarte mult, un om care a reușit să aducă în Bistrița o stare de normalitate”.

De asemenea, secretarul general al PSD este convins că la alegerile din anul 2012, Radu Moldovan va ajunge la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și speră că în județul nostru vor fi mai mulți primari din partea PSD.

Bistrița-Năsăud pentru mine și pentru USL este un județ strategic, un județ extrem de important” a mai completat Liviu Dragnea.

1 reply on “Liviu Dragnea este convins că Radu Moldovan va câștiga președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud”

Leave a Reply