Uăi! Ați privit vreodată viitorul drept în ochi?

Zice Victor Ponta: "Eu nu m-am vândut, ca să îmi rezolve cineva dosarele penale și să primesc o funcție, ca Oprea". Și-atunci, pentru ce anume s-a vândut?
Zice Victor Ponta: "Eu nu m-am vândut, ca să îmi rezolve cineva dosarele penale și să primesc o funcție, ca Oprea". Și-atunci, pentru ce anume s-a vândut?

După ce unul s-a trezit din somnul de frumusețe, iar celălat s-a privit în oglindă și s-a declarat prematur maturizat, co-președinții USL Crin Antonescu și Victor Ponta ne-au transmis și nouă cam ce-au înțeles din rezultatul summitului european de la sfârșitul acestei săptămâni: „Acest dictator, despot întunecat, chior odios, nu se gândește la viitorul României. Crede că țara asta este moșia lu’ tac-su? Să-i întrebe și pe cei al căror viitor îl amanetează ca să-i târască în Europa la disciplină fiscală și plata impozitelor. Da! Să-i privească în ochi (dacă poate!) și să-i întrebe dacă vor în Europa, căci al lor e viitorul României care este, nu al lui Băsescu și a clicii sale de aplaudaci și jurnaliști vânduți”.

Referințe:

  • Crin Antonescu: „Basescu si Boc sunt ultimii doi lideri comunisti importanti din Europa”. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, vineri seara, la Ploiesti, ca presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc sunt „ultimii doi lideri importanti comunisti din Europa” si ca acestia nu pot folosi „termenul de dinozaur la adresa unor preopinenti politici”. Crin Antonescu a afirmat, intr-o declaratie de presa, la Ploiesti, raspunzand unei intrebari, ca afirmatia premierului Emil Boc potrivit catreia liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta sunt „dinozauri populisti” este „lipsita de imaginatie”. In acest context, Crin Antonescu a spus ca cine a citit programul economic sau oricare dintre programele USL, nu poate gasi in acestea vreun element populist, informeaza Gandul.
  • Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la emisiunea „Actual B1″ difuzata de B1 TV, ca Parlamentul Romaniei este ilegitim din cauza ca ar fi plin de tradatori, acestia fiind cumparati de presedintele Traian Basescu. „Pai cum? Cu toti tradatorii pe care i-a cumparat Basescu. Eu nu m-am vandut ca sa imi rezolve cineva dosarele penale si sa primesc o functie ca Oprea”, a spus Ponta, care sustine ca modificarea Constitutiei trebuie facuta de un Parlament legitim. Social-democratul a precizat ca bugetul pe 2012 deja prevede un deficit bugetar mai mic de 3%. Ponta a spus ca Opozitia este dispusa la dialog pentru aplicarea deciziilor luate in cadrul summit-ului de la Bruxelles. „Daca se fac alegeri in ianuarie sau februarie trecem imediat la modificarea Constitutiei, dar la noi alegerile se tot amana. Bugetul pe 2012 oricum prevede un deficit bugetar mai mic de 3%. Din punctul de vedere al Opozitiei exista disponibilitate de dialog nu ca sa schimba un text din Constitutie, ci ca sa aplicam ce s-a decis la Bruxelles”, a adaugat liderul PSD.
  • Vineri, intr-o declaratie pentru HotNews.ro, Victor Ponta a respins o modificare rapida a Constitutiei care sa permita introducerea unor reguli stricte pentru tinerea sub control a deficitului bugetar, modificare ceruta de Traian Basescu pentru aderarea Romaniei la Acordul de Guvernanta Fiscala convenit la Consiliul European. „Nu putem sa modificam Constitutia cu un Parlament in care sunt tradatori ca UNPR”, a spus liderul social-democrat.
  • Traian Basescu a spus vineri ca introducerea in legislatia romaneasca a unor prevederi precum limitarea deficitului structural la 0,5 din PIB e posibila doar prin modificarea Constitutiei.
  • Din categoria viitorului vârât în ochi: „Tinand cont de situatia internationala, unica varianta prin care Occidentul ar putea deveni interesat de alternativa USL este cea care arunca Romania in haosul revolutionar. La aceasta concluzie au ajuns strategii mogulilor si imediat s-au pus pe treaba. Urmariti atent operatiunea de suspendare a Presedintelui, care se muta de pe o saptamana pe alta si din Parlament in strada, pe principiul Occupy Wall Street. Pai daca Soros poate, de ce sa nu poata ditamai strutocamila USL ?  Frunzariti ziarele, forumurile si blogurile apropiate de USL, priviti atent televiziunile mogulesti si veti vedea cum periodic se indeamna la revolta, la nesupunere, la revolutie. Parasirea Parlamentului de catre toti senatorii si deputatii opozitiei, provocarea de alegeri anticipate, iesitul in strada saptamanal pe diverse motive si categorii sociale sau profesionale sunt cateva dintre planurile USL pentru aceasta iarna.”
  • Agitatorul Guzganian: „Dacă iubește țara președintele Traian Băsescu ar trebui să lase partidele în pace, să nu le invite nicăieri”, a scris pe blog, Varujan Vosganian, referindu-se la invitația lansată partidelor politice de către șeful statului de a participa la consultări în privința Acordului de Guvernanță Economică. Totodată viceliderul liberal recomandă lui Traian Băsescu să se abțină să modifice Constituția în conformitate cu acordul, apreciind că Parlamentul se poate descurca bine și singur în această privință

de Ștefan Ciocan

http://sareinochi.com/

 

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment