Activitate intensă a TNL la sfârșit de săptămână

TNL Bistrița-Năsăud a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute o serie de întâlniri punctuale, cu diferite organizații locale de tineret din județ, cu scopul de a analiza acțiunile realizate în anul 2011 și totodată de a creiona activitățile de anul viitor.

Prima întâlnire a avut loc vineri, în comuna Dumitrița, unde au fost prezenți 31 de tineri. La ședința acestora, nu a participat doar președintele TNL Samuel Coman, ci și conducerea locală a PNL, mai exact președintele Constantin Vîntu, însoțit de vicepreședintele Suciu Marius.

În comuna Sânmihaiu de Câmpie, unde până acum echipa de tineret nu era una consolidată, s-au organizat sâmbătă alegeri locale tocmai pentru remedierea acestui aspect. Câștigători au ieșit următorii: președinte – Ursu Gheorghe, vicepreședinte – Nicula Alexandru, membri ! Huzmezan Marius, Nicula Dorin și  Hegeduș Adrian. Vicepreședintele BPT, Dorin Dobra, precum și cei trei primari ai PNL din zona de câmpie ! Dumitru Bendean, Sabău Ioan, Tomșa Dumitru, i-au asigurat pe cei tineri că se vor bucura  de sprijinul lor, în toate acțiunile pe care le vor desfășura.

A treia întâlnire s-a derulat duminică, la Sângeorz-Băi, unde a avut loc o ședință comună a organizațiilor de tineret și seniori ai PNL, cu reprezentanți ai mai multor comune de pe Valea Someșului.

Leave a comment