Copiii din centrul de la Beclean au primit vizita Moșului

Bucurie mare pentru tinerii cu handicap de la Centrul de Servicii Sociale din Beclean. Pentru ei, Moșul a venit mai repede.

Gratie personalului specializat din unitate care i-a indrumat, tinerii au recreat scena Nasterii Mantuitorului, au recitat si au colindat intreaga asistenta prezenta la sarbatoarea lor.

Potrivit sefului de Centru, “prin aceasta serbare a copiilor de sfarsit de an, se incheie un an bun, chiar unul foarte bun, in care Centrul s-a innoit, iar tinerii aflati aici nu au dus lipsa de nimic pe parcursul intregului an de zile. Pe aceasta cale, Costin Ioan a urat Sarbatori Fericite si a multumit in mod special Conducerii Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud si a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Bistrita-Nasaud (DGASPC BN)”.

La eveniment au participat din partea Consiliului Judetean Bogdan Rusu-consilier al presedintelui Liviu Rusu, iar din partea DGASPC, directorul interimar Olimpia Ababi, directorul economic Turcu Gyongyver, alti reprezentanti ai Directiei, directori de institutii din Beclean si din zona Becleanului precum si intregul personal din Unitate.

Leave a comment