Vezi fotografii de la predarea amplasamentului pentru reabilitarea Parcului Municipal

La această oră, în fața Centrului Cultural Municipal George Coșbuc din Bistrița, primarul Ovidiu Crețu, însoțit de mai mulți reprezenzanți ai Primăriei Bistrița a predat amplasamentul în vederea începerii lucrărilor la obiectivul de investiții major care vizează reabilitarea Parcului Municipal.

Amplasamentul a fost predat reprezentanților celor două firme care se vor ocupa de lucrări, SC CML.RO SRL în asociere cu SC HIDROCANAL SRL.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști, a declarat pentru Bistrița Online că “în ceea ce privește contractul semnat între municipalitate și executanții lucrărilor, acesta se ridică la circa 8,3 milioane de lei fără TVA. La această sumă se adaugă TVA-ul de încă două milioane de lei”.

Primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, a declarat la rândul său pentru Bistrița Online că “în vara anului 2013 parcul trebuie să arate impecabil și lucrările să fie finalizate. Termenul de execuție al acestora este de 18 luni”.

Având în vedere că astăzi a fost predat amplasamentul lucrărilor urmează ca în curând să fie stabilite graficele acestora și să se treacă propriu-zis la reabilitare.

Finanțarea pentru Parcul Municipal a venit de la Uniunea Europeană, în baza unui proiect depus de municipalitate. Valoarea totală a proiectului depus spre finanțare la UE este de 4,5 milioane de euro.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Bravo  Marius,  pui  tot  sufletu  pentru  a  salva  natura. Pana  si in genunchi esti in  stare  sa te rogi  pentru  copaci  din parc.
    Felicitari  Marius, si pupicii.

Leave a comment