Cadou de Crăciun: Mai multe familii se vor muta în casă nouă!

Viceprimarul Andrei Rusu a declarat astăzi, într-o conferință de presă că până la finele acestui an, peste 200 de familii din Bistrița vor primi o locuință socială.

Andrei Rusu spune că 220 de apartamente din cartierele Subcetate și Viișoara sunt aproape finalizate, acum lucrându-se la ultimele detalii privind utilitățile.

Mai este puțin de lucru la utilități, pentru că vrem să dăm aceste blocuri complet funcționale, cu apă, curent și gaz. Eu cred că săptămâna viitoare, vom putea muta o parte dintre chiriași în locuințele din Subcetate, urmând ca în săptămâna dintre Crăciun și Anul Nou să mutăm și restul în locuințele din Viișoara” a declarat viceprimarul.

Însă, dacă din punct de vedere al locuințelor sociale, Andrei Rusu se declară mulțumit, în ceea ce privește locuințele ANL, acesta consideră că blocurile ANL sunt acum un punct negru în Bistrița.

“La această oră, trei blocuri ANL din Subcetate, care ar fi trebuit să fie gata în luna martie a acestui an sunt abia în faza de fundație și asta în condițiile în care avem peste 300 de cereri pentru astefl de locuințe. În aceste condiții analizăm posbilitatea ca anul viitor să achiziționăm blocuri gata construite de la investitorii bistrițeni” a mai completat Andrei Rusu.

Leave a comment