170 de grame de cannabis, confiscate în urma a șase percheziții efectuate în Bistrița-Năsăud

În zilele de 16-17.12.2011, polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud și cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Cluj-Napoca, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și Serviciul Județean de Informații și Protecție Internă Bistrița-Năsăud, au organizat o acțiune pe linia traficului și consumului ilicit de droguri de risc, ocazie cu care au efectuat un număr de 6 percheziții domiciliare la locuințele suspecților pe raza județului Bistrița-Năsăud.

Au fost conduse la audieri mai multe persoane, procurorii D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud luând măsura reținerii pentru 24 ore față de trei persoane, iar față de o persoană a luat măsura interdicției de a părăsi țara pe o durată de 30 zile. Fiind prezentați Tribunalului Bistrița-Năsăud cu propunere de arestare preventivă, acesta a emis mandate de arestare preventivă pentru cele trei persoane pe o durată de 29 zile” a declarat comisarul de poliție Dumitru Bâltag.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor, au fost ridicate în vederea cercetării mai multe unități de stocare a datelor, telefoane mobile, un pistol cu bile din cauciuc, precum și alte bunuri. În cadrul activităților specifice a fost capturată cantitatea de 170 gr. Cannabis.

Cercetările continuă în vederea probării întregii activități infracționale a tuturor participanților și tragerea acestora la răspundere.

Sursa foto: www.antena3.ro

Leave a comment