Cu brazii de Crăciun la Gară!

Jandarmii Detașamentului 1 Mobil Bistrița alături de lucrători ai Compartimentului Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița!Năsăud au organizat ieri o acțiune punctuală cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Lunca Ilvei și ai Poliției TF din localitate, cu scopul prevenirii tăierii, transportului și comercializării ilegale a brazilor de Crăciun dar și a materialului lemnos.

În zona Gării din localitatea Lunca Ilvei au fost depistați patru bărbați care încercau să comercializeze ilegal 16 brazi.

Marcel P. de 38 de ani, Ioan T. de 36 de ani, Ionuț C. de 21 de ani și Dumitru M. de 41 de ani, toți din localitatea Lunca Ilvei, nu dețineau documente legale de proveniență pentru cei 16 de brazi supuși comercializării, conform legislației legale în vigoare, ba mai mult erau însoțiți și de doi minori.

Brazii au fost confiscați de către reprezentanții Ocolului Silvic Lunca Ilvei, cei în cauză urmând a fi sancționați conform reglementărilor legale în vigoare.

Acțiunea a urmărit prevenirea tăierii, transportului și comercializării ilegale a brazilor de Crăciun dar și a materialului lemnos iar astfel de acțiuni vor continua pe toată durata sărbătorilor.

Leave a comment