FOTO: Liviu Rusu i-a primit pe colindători la Castelul de la Arcalia

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Liviu Rusu, a primit astăzi mai multe grupuri de colindători la Castelul de la Arcalia.

Zeci de copii însoțiți de coordonatorii lor au colindat încântând auzul celor prezenți.

Directorul Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, Florin-Vasile Șomlea, consilierii din cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Carmen Haruță, Bogdan Rusu, Grigore Turcu și  Geea Balazsy-Titieni au luat parte la eveniment și i-au ascultat pe colindători, care la final nu au plecat acasă cu mâinile goale. CJ BN a pregătit pachețele cu dulciuri pentru fiecare.

De asemenea, de la 15:00, toți cei care au fost prezenți la Arcalia sunt așteptați și în fața Palatului Administrativ din Piața Petru Rareș.

Join the Conversation

5 Comments

 1. Un grof pacalit care-si cara pe bani publici laudatorii. Mai penibil decat ceausescu. Dupa 22 de ani de la revolutie am ajuns mai rau cu trepadusii astia locali mai nesimtiti decat raposatul.

 2. da  dl. Teneco ……..asta  am vrut sa spun si eu .  mai rau ca pe vremea  lui Ceausescu .  oricum ….ne vor astepta clipe grele . Dumnezeu ne va ajuta !!!  

  1. Bre, Raul, ai reusit sa citesti textul integral sau ai avut nevoie de ajutor ?
   Un comentator mai slinos decat tine, pe site-urile ziarelor on-line bistritene, nu cred ca exista.
   Corespondentul tau tv e ala de la ‘stv.

  2. 1. ce inseamna slinos , 2 tu dai copy-past la toate comentariile?? si 3 [si ultima] nu am citit integral articolul si am si nevoie de ajutor .  altceva ???

Leave a comment