Șoferi băuți, pericol public!

Doi șoferi care nu au respectat regulile de circulație au fost implicați ieri în două accidente rutiere petrecute pe raza județului Bistrița-Năsăud.

Primul dintre ele s-a petrecut în municipiul Bistrița, unde C.Viorel de 46 ani din localitate, în timp ce conducea un microbuz, la efectuarea virajului la stânga a pierdut controlul autovehiculului și a colizionat un autoturism care era parcat regulamentar, acesta fiind proiectat în alt autoturism auto care era parcat în fața sa. Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice (1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Cercetările continuă de Biroul Rutier.

Cel de-al doilea accident s-a petrecut pe DJ 172 între localitățile Măluț și Braniștea, unde M.  Samuiel de 24 ani din localitatea Cobleș, jud. Alba, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat)  a intrat în coliziune cu un atelaj hipo condus în aceeași direcție de M. Alexandru din Braniștea, care nu purta nici un element reflectorizant. Numitului M. Samuiel i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală.

Cercetările continuă de Poliția oraș Beclean.

FOTO: arhivă

Leave a comment