În urma partidei de fotbal dintre presă și USL, 900 de lei au ajuns la doi bătrânei

Doi bătrânei din localitatea Valea Poienii au avut parte de câteva moment de fericire. Tinerii social democrați, cei liberali și jurnaliștii au jucat zilele trecute fotbal în scop caritabil pentru cei doi bătrâni care abia se descurcă de pe o zi pe alta.

În timpul meciului disputat între USL și presă sa adunat suma de 900 de lei, acești bani fiind donați acestei familii compusă dintr-un bărbat – Luca Lăcătu de 87 de ani și o femeie ! Maria Lăcătuș de 83 de ani.

Într-un comunicat remis presei se arată că din cei 900 de lei, s-a cumparat tot ceea trebuie unei familii de Crăciun: carne, cârnați, făină, zahar, ulei, fructe, pâine, prăjituri, cozonac, detergent, fursecuri și multe alte produse. În plus, s-a asigurat și suma necesară pentru medicamentele familiei pentru două luni de zile.

Ambii bătrânei sunt la cea de-a doua căsătorie și  fiecare a avut cate un fiu. Însă, ambii copii au decedat, părinții rămânând singuri. Luca Lăcătuș spune că fiul lui a fost în garda lui Nicolae Ceaușescu la Revoluție și a fost împușcat atunci.

Join the Conversation

1 Comment

 1. Frumos gest din partea dumneavoastra domnule Daniel Suciu,sa va dea dumnezeu sanatate la toti care ati contribuit la acest gest frumos.
  Vreau sa fac cunoscut ca acest Domn Lacatus Luca a fot persoana care sa ocupat de construirea biserici dinValea poieni( Bureauca )este singura biserica construita intrun sat cu o pondere de 99%cetateni de etnie roma.
  Nu vreau sa scot in relief inplicarea mea in calitate de Presedinte si pe acea vreme,dar nici nu pot sa nu amintesc cu cata inplicare si cu cata straduinta sa putut realiza a ceasta biserica in care se bucura cetateni romani de etnie roma din satul Bureauca.
  Felicitari D-le Daniel Suciu ,ca intot deauna,ati dat dovada de egalitatea intre cetateni fara deosebire de culoare ,religie sau etnie,inainte de a incheia vreau sa arat ca biserica din bureauca este biserica ortodoxa.Fie ca azi sa domneasca pacea ca sa ai incredere in Dumnezeu care
  sta exact unde trebuie, ca sa nu uiti posibilitatile infinite ce se nasc din credinta,
  ca vei folosi darurile pe care le-ai primit, ca vei imparti dragostea care ti-a fost
  data, ca vei fi bucuros sa afli ca esti fiul lui Dumnezeu.
  Lasa ca acesta prezenta sa-ti intre in oase si sa permita sufletului tau
  libertatea de a canta, dansa, ruga si iubi.
  El exista aici pentru toti si pentru fiecare dintre noi in parte.

Leave a comment