Marius Balan: Videaz domnule ministru

Incet dar sigur maghiarii patrioti ai acestei tari se dezic de ministrii lobisti ai Gold Corporation de la Rosia Montana.

Dupa ce ministrul „inculturii” Kelemen a dat descarcare de sarcini perimetrului arheologic antic, unic in Europa, a venit si randul ministrului (Cianura) Borbely asa cum a fost rebotezat de societatea civila datorita afirmatiilor complet hazardate cum ca el are curajul sa bea un pahar de apa din lacul de decantare care se va forma in urma procesului tehnologic, si care nu va prezenta nici un pericol in opinia sa. 70 de ONG-uri maghiare, cinste lor, se delimiteaza de acesti doi fruntasi UDMR si considera ca ei compromit in mod rusinos imaginea intregii comunitati maghiare pe care nu-i mai reprezinta.

Iata ca a venit timpul sa gandim la fel, maghiari, romani, sa fim impreuna, sa ne aparam frumusetile din tara in care ne-am nascut si care este si a voastra.

Vine anul nou: ii sugerez ministrului Borbely sa isi cumpere pentru sarbatori vin si vestita Palinka si sa nu il puna necuratul sa duca la gura vreo picatura de cianura, pentru ca vorba ungurului neaos: „Muncat bine, culcat bine, dimineata sculat mort”.

La multi ani domnule Borbely, dar fara cianuri.

Presedinte PER Bistrita,

Marius BALAN

 

Join the Conversation

1 Comment

  1. Super si de bunsimt observatiile domnului Balan! Si, mai ales, adevarate! Un An Nou excelent dvs si familiei!

Leave a comment