Categories
Agenda D'ale mele Monden News

Si a fost si 2011…

Mai sunt doar cateva ore pana ne luam ramas buna de la anul 2011, doar cateva ore ne despart de 2012, un an ce se anunta a fi anul schimbarilor.Unii zic ca va fi bine, altii ca va fi rau, chiar mai mult, ca va veni sfarsitul lumii.

Asta nu avem de unde stii noi, doar Dumnezeu stie. Anul ce tocmai se incheie a fost anul schimbarilor in viata mea,insa am invatat sa nu regret nimic din ceea ce s-a intamplat.Totul se intampla cu un scop, iar daca asa e scris, imi voi urma cursul vietii. Nu voi face o retrospectiva  a anului 2011, nu am rabdare, dar am trait si bune, si rele, am avut si succese, si esecuri, am avut si bucurii, dar si necazuri.

A fost… Urmeaza un alt an din traiectoria vietii si nu imi doresc decat sanatate. Am invatat ca sanatatea este cel mai de pret dar pe care il poate avea un om… banii, masinile, casele… sunt doar lucruri care il ajuta sa creada ca e fericit. Insa fericirea vine cand ai sanatate si cand esti inconjurat de dragoste. Nu imi fac planuri prea mari pentru 2012, insa imi doresc din tot sufletul ca proiectul ce il am in vizor sa prinda contur.

La final, le multumesc cititorilor Bistrita Online ca au fost alaturi de noi… de mine… ca m-au citit, m-au comentat, m-au criticat. Fara voi, cititorii mei, nu as fi reusit sa ajung aici. Pentru cei ce ma admira, dar si pentru cei care nu ma suporta si ma subestimeaza, o sa merg mai departe, iar supriza va fi una de proportii.

Le doresc tuturor un an prosper, cu multe bucurii, sanatate, fara griji si probleme… si sa

fie mai buni. Fie ca 2012 sa va aduca tot ce va doriti, iar ceea ce imi doresc eu mie, va doresc si voua, adica tot binele din lume.

La multi ani, 2012!!!

Alina Moldovan

 

3 replies on “Si a fost si 2011…”

Leave a Reply