Ovidiu Danci a pasit fericit in 2012

In seara de revelion ne vedem la PRO TV intr-un show incendiar :)va pup
In seara de revelion ne vedem la PRO TV intr-un show incendiar :)va pup

Ovidiu Danci este un bistritean care a gustat, putem spune ca, a si baut din cupa celebritatii. Baiat modest, nascut in cartier si in blocurile de beton ceausiste (ca cele de astazi sunt din bca si caramida ieftinica) ! Ovidiu Danci a avut un vis ! sa ajunga balerin… si a ajuns, cu greu si multe sacrificii, dar a ajuns.

Nu demult, a fost participant la concursul « Dansez pentru tine », unde a avut posibilitatea sa se afirme. Cei de la Pro tv l-au coptat in echipa lor mare si cred ca steaua lui Ovidiu a inceput sa straluceasca si sa urce. Cu siguranta ca il vom vedea tot mai des in proiectele acestui post. Debutul l-a avut de Revelion …

Cu noul meu SEF Edi Stancu;)happyyyyyyyyyyyy so happy multumesc din suflet
Cu noul meu SEF Edi Stancu;)happyyyyyyyyyyyy so happy multumesc din suflet

Iata ce spune la final de an pe gagina lui de facebook : « 2011 a fost unul dintre cei mai buni ani din viata mea, daca nu cel mai BUN :) Mi-am facut o multime de prieteni, aproape 7000 aici pe facebook, vreau sa va multumesc pentru TOT, am cunosct o multime de oameni MINUNATI care m-au sustinut si mi-au dat putere, mi-am vazut parintii dansand pentru mine si am vazut cu ochii larg deschisi cum visele mele devin realitate. Ii multumesc la Dumnezeu, si o Sa-l rog sa va binecuvanteze pe fiecare in parte. Un 2012 cu multa sanatate si bunastare va doresc din inima. LA MULTI ANI! Va pup si va iubesc, al vostru Ovidiu Danci »

Direct din Piata Revolutiei;;)))
Direct din Piata Revolutiei;;)))

Join the Conversation

9 Comments

 1. da bravo lui asteptam cu interes deschiderea scolii de balet , unica si cea mai buna din bistrita .

 2. da ……si marmota invelea ciocolata !!  [si neagra si alba ]  ca ce altceva sa faca !!   treaba  asta cu scoala[auzi scoala]  ma face sa rad [si nu e cazul] !!!  cu stima

  1. ” O, tu raul
   natangule on-line
   cu tastele legate dupa gat
   mai scrie-n .izda matii
   sa-ti treaca de urat “.

  1. Mai bine de rasul curcilor decat cu creier de rasul judetului.
   Poze cu “muschi” mai ai ?

  2. Si-apoi, breberari, nu-mi pasa defel ce spune unul si altul daca toti seamana intre ei si cu tine. 
   Partea cu comentariile e pentru amuzamentul personal.
   Dar, important, ma feresc sa fac remarci fara noima.
   Or, cazul tau, ca tot te repeti: semidoct, vulgar si agramat + gramatica subtire ( acuzandu-ma fara vreo dovada in acest sens ) ma face sa cred ca, pana la proba contrarie, esti un prost mult mai mare decat te prezinti si care se tine cu indarjire pe pozitii.
   Pentru tine si raul trebuie inventate cuvinte care sa va caracterizeze pe deplin ( e prea lunga insiruirea din dictionar ).

  3. asa  este , eu aprob tot ce vrei tu doar sa fii  multumit si satisfacut . orice vrei tu . e bine asa ???  cu  multa stima si respect acelasi !!!

 3. ciobanul asta de Berari de cand comenteaza pe aici , seamana cu purcelusul agresiv iabadiiabada 

Leave a comment