FOTO: BISTRIÅ¢A: A intrat cu BMW-ul într-un copac, iar pompierii se chinuie să îl scoată din mașină

În această seară, un apel sosit la numărul unic de urgențe 112 anunța producerea unui accident rutier în Bistrița, pe strada General Grigore Bălan. Accidentul s-a produs în fața Muzeului Județean Bistrița-Năsăud.

Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului.

Un echipaj de descarcerare și unul SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud au plecat de urgență spre acea zonă pentru a acorda primul ajutor. O persoană se pare că este prinsă între fiarele contorsionate ale mașinii.

ACTUALIZARE 22:48

De mai bine de jumătate de oră pompierii bistrițeni se chinuie să îl scoată pe șofer din mașină. Acesta este prins între fiarele contorsionate ale autoturismului.

Șoferul este un tânăr de aproximativ 25 de ani. El este conștient, vorbește cu medicii, care îi acordă primul ajutor, în vreme ce pompierii se chinuie să îi elibereze picioarele. Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă așteaptă să preia victima și să o transporte la Spitaul Județean Bistrița-Năsăud pentru investigații amănunțite. Tânărul era singur în mașină.

Din primele cercetări reiese că o primă cauză a accidentului ar fi neadaptarea vitezei la condițiile de drum acoperit cu polei.

Pe strada General Grigore Bălan, circulația pe sensul de mers dinspre spital spre Domus este blocat de la intersecția cu strada Petre Ispirescu până la intersecția cu strada Bistricioarei din cauza echipajelor de intervenție. Șoferii care au de trecut prin această zonă sunt rugați să aleagă rute alternative.

Zeci de bistrițeni sunt prezenți la locul accidentului și așteaptă ca tânărul să fie scos din mașină.

ACTUALIZARE 23:49

Abia de câteva minute tânărul a fost scos din mașină și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență pentru îngrijiri specializate. El are 21 de ani și abia de curând are permisul de conducere. Băiatul se pare că a suferit fracturi la ambele picioare, care au fost prinse între bordul mașinii, scaun și schimbătorul de viteze.

Leave a comment