Dany’ Studio: Acum absolvenți, mâine stiliști

8 persoane au susținut luni examenul de absolvire a școlii de coafor Dany’ Studio din Bistrița. Cursanții au trecut cu brio proba scrisă, ceva mai multe emoții au avut însă la practică, când și-au susținut lucrările în fața comisiei de examinare. Elevii Emiliei Baciu au dovedit că sunt pregătiți și că pot profesa în domeniu, așa că le dorim celor 8 proaspăt absolvenți spor la muncă.

Pe langa talent și spirit creativ, meseria de hair-stylist presupune o doză consistentă de efort, inovație și perfecționare continuă. Indiferent de vârstă și sex, sau de talent și experiență, elevii școlii de coafură Dany’ Studio au parcurs nu mai puțin de 5 luni de cursuri și practică în salon. Iar după această perioadă de muncă se văd și primele rezultate, de azi au la mână o diplomă de calificare.

Școala de coafor a fost înființată în 2009 pentru a pune bazele viitoarelor generații de stiliști, generația cu numărul 5 a absolvit acum la început de an, dar luna viitoare va absolvi și a șasea generație de cursanți, timp în care se fac înscrieri deja pentru un nou grup.

Notele absolventilor: SCUTURICI ANA – TELCIU  nota 10 ; MARTARI ALEXANDRU – TELCIU  nota 10 ; SOMFELEAN ANDREEA – BISTRITA  nota 10; CHIS VOICHITA – POIANA STAMPEI nota 10; JARDA ALEXANDRA -SANGEORZ BAI  nota 10; SAVU MARIA – BISTRITA nota 10; MOLDOVAN VICHI – BISTRITA nota 10; GIRIGAN MARIA – FELDRU nota 10.

 

Geta Sangeorzan

Join the Conversation

2 Comments

  1. cam buni astia.de au terminat toti cu 10!doamne feri sa ajungi pe mana lor!dupa 6 luni de curs trebuie ca sunt cei mai tari!

Leave a comment