RAAL Bistrița a angajat anul trecut 200 de oameni

Anul 2011 a fost un an bun din punct de vedere economic pentru compania bistrițeană RAAL, producător de sisteme de răcire precum și componente ale acestora, radiatoare, răcitoare de ulei, răcitoare de aer și condensatoare pentru climă (fabricate din aliaje de aluminiu sau oțel inox) pentru utilaje agricole și de construcții, aplicații industriale, auto, comerciale, instalații hidraulice.

Conform Ziarului Financiar, compania a angajat anul trecut 200 de oameni, numărul total al angajaților ajungând acum la 1.450.

Aceeași sursă precizează că “afacerile companiei s-au bazat și în 2011 pe piețele externe, în condițiile în care ponderea vânzărilor RAAL la export depășește 98% din totalul cifrei de afaceri. Compania are în prezent clienți în peste 20 de țări, cele mai importante contracte fiind încheiate cu firme din Germania, USA, Marea Britanie și Italia. Compania bistrițeană a încheiat anul 2011 cu o cifră de afaceri de circa 40 milioane de euro, mai mult cu 29% față de anul precedent.”

RAAL are două locații de producție în România, mai precis în județul Bistrița-Năsăud, la Bistrița și la Prundu Bârgăului și filiale în Italia, Olanda, Germania și SUA.

RAAL beneficiază de o experiență de peste 25 de ani în domeniul proiectării și producției de sisteme de răcire complete. Miile de proiecte executate ilustrează o gamă variată de tipuri constructive, dimensionale și funcționale.

Sursa: www.zf.ro

Leave a comment