Încă 30 de zile de arest preventiv pentru o mamă și fiul acesteia acuzați de omor calificat

Bistrița Online a relatat la începutul anului trecut un caz tragic, în urma căruia un bărbat de 57 de ani și-a pierdut viața. Evenimentul s-au petrecut în apropierea aerodromului din Unirea, în luna august a anului 2010.

Citește și După ce a fost bătut crunt, a murit opt zile mai tarziu la un spital din Cluj

La mai bine de un an de la tragicul eveniment, au fost identificate două persoane, despre care polițiștii cred că sunt vinovate de moartea bărbatului, acestea fiind trimise în judecată. Este vorba despre o femeie de 58 de ani, Mare Raveca și fiul acesteia de 21 de ani, Gheorghe Nicolae Mare.

În luna octombrie a anului trecut, împotriva celor doi,  Tribunalul Bistrița-Năsăud a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și deosebit de grav și instigare la mărturie mincinoasă, fapte comise în anul 2010.

De atunci și până acum, cei doi au stat în permanenșă în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud. Ieri, instanța bistrițeană a dispus prelungirea cu încă 30 de zile a duratei arestării preventive în cazul celor două persoane cercetate de oamenii legii, de la data de 16 ianuarie 2012 până la 14 februarie 2012.

Leave a comment