RADU MOLDOVAN: Sunt solidar cu toți protestatarii, dar nu pot fi în mijlocul lor

Recentele evenimente din orasele Romaniei arata care este mesajul populatiei catre aceasta guvernare, in frunte cu exponentii sai, Traian Basescu si Guvernul Boc.

Sunt alaturi de toti romanii, fie ca sunt din Bistrita, Bucuresti, Cluj sau Constanta, care au curajul de a iesi in strada si de a spune un “NU” hotarat actualilor guvernanti. Este nevoie ca vocea lor să fie auzită, pentru ca ei sunt cei care au transmis acest mesaj extraordinar de solidaritate cu doctorul Arafat, în aceste zile. Sper ca toți cei care ies în stradă să fie atenți la provocări și să respingă total orice gest de violență. Mesajul pe care îl transmit românii trebuie să nu fie alterat de gesturi extreme, care i-ar putea da șansa președintelui Băsescu să ignore în continuare vocea majorității, majoritate reprezentata de toti cei care in aceste zile au iesit pe strada.

Sunt solidar cu fiecare dintre ei, insa calitatea mea de presedinte al organizatiei judetene de partid ma impiedica sa fiu in mijlocul lor, tocmai din respect pentru demersul lor. Prezenta mea langa ei ar da ocazia actualei puteri sa minimalizeze gestul si doleantele lor perfect indreptatite. Sunt cu sufletul alaturi de ei insa nu doresc sa fie blamati, jigniti si catalogati drept masa de manevra pentru ca un politician al opozitiei este alaturi de ei.

PRESEDINTE PSD BISTRITA-NASAUD EMIL RADU MOLDOVAN

Leave a comment