Prefectul e în concediu, însă, subprefectul e dispus să discute cu protestatarii bistrițeni

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizată de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, subprefectul Ioan Cătălin Păun a fost întrebat de jurnaliști de ce nimeni din instituție nu a venit să discute cu protestatarii care în ultimele două zile au ieșit în stradă.

Ioan Cătălin Păun spune că prefecul județului Cristian Florian este în concediu, însă, acesta susține că el personal este dispus în orice clipă să discute cu bistrițenii și să le afle problemele.

Eu aștept protestatarii să vină să vorbească cu mine. Nu am primit dipoziții de la nimeni să nu discut cu oamenii” a declarat subprefectul.

Dacă vom putea rezolva ceva de la nivel județean o vom face, dacă nu vom trimite lista cu doleanțele oamenilor la București” susține Ioan Cătălin Păun.

În opinia celor din conducerea Prefecturii Bistrița-Năsăud cea mai mare problemă ar fi că oamenii nu sunt dispuși să își asume responsabilitatea și să formeze un grup care să aibă discuții în numele întregilor protestatari.

În ceea ce îl privește pe prefectul Cristian Florian, acesta este departe de toate, el aflându-se în concediu încă dinaintea sărbătorilor de iarnă. Cristian Florian va reveni la serviciu pe 23 ianuarie.

Leave a comment