23/09/2017

UPDATE: Patru bistriţeni care se întorceau din Germania, răniţi în urma unui accident rutier petrecut în judeţul Bihor. Una dintre victime e în comă

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut în această dimineaţă în jurul orei 06:30 pe Drumul Naţional 19, în judeţul Bihor. Şoferul unui microbuz în care se aflau  12 persoane a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat într-un şanţ.

Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, a declarat presei naţionale că microbuzul cu o capacitate de 8+1 locuri era supraîncărcat şi transporta 12 persoane care se întorceau din Germania.

În urma impactului, 11 persoane au fost rănite. În momentul în care ambulanţele au ajuns la faţa locului, unul dintre pasageri era în stop cardiorespirator. Eforturile medicilor de a-l resuscita au fost inutile.

Presa naţională relatează că mulţi dintre pasagerii răniţi sunt în stare gravă, printre aceştia numărându-se şi patru bistriţeni care se aflau în acel microbuz.

Poliţiştii bihoreni efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.

ACTUALIZARE 09:38

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, Alina Dinu a confirmat pentru Bistriţa Online că “din informaţiile pe care le avem până acum, patru persoane care se aflau în microbuz erau din Bistriţa-Năsăud şi restul de 8 din Constanţa. Deocamdată nu ştim starea victimelor. Ele au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Unul dintre pasageri a decedat la locul accidentului, în vreme ce alte două au fost grav rănite şi încă două au suferit răni uşoare”.

ACTUALIZARE 13:00

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat pentru Bistriţa Online că “am primit şi noi o confirmare. Într-adevăr este vorba despre patru persoane din Bistriţa. Sunt patru bărbaţi din localităţile Maieru şi Anieş, unul dintre ei fiind în comă. Ceilalţi trei au suferit răni mai uşoare”.

Comentarii

  1. paul spune:

    a-ti mancat R-ul de la cuv intorceau din titlu:) oboseala