Cei doi tineri care l-au bătut pe Miluț Bârgiu au ajuns după gratii

Agresorii lui Miluș Bâgiu au ajuns după gratii! Cei doi colegi ai băiatului au fost depistați ieri de polițiști. Împotriva lor existau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Într-un comunicat remis presei de către Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud se arată că “în urma unei acțiuni specifice executate pe raza municipiului Bistrița de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, au fost depistați  R. Cosmin de 21 ani și S. Călin de 21 ani ambii din  Bistrița, împotriva căruia Judecătoria Bistrița a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoare, fiind condamnați la 2 ani închisoare fiecare pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală gravă”.

În baza mandatelor, aceștia  au fost depuși în Penitenciarul Bistrița.

Miluț Bâgiu a fost bătut de doi colegi de liceu, cei doi care acum sunt încarcerați, în vara anului 2010, iar în urma loviturilor primite, acesta a rămas imobilizat la pat.

Luni la rând, părinții au fost cu el la clinici din Târgu Mureș, Cluj și Arad, însă, procesul de recuperare a băiatului decurge cu dificultate.

Leave a comment