FOTO: Ovidiu Danci, la primele ore de balet, în calitate de profesor

Astăzi, pentru prima dată în viața sa, fostul concurent al emisiunii Dansez pentru tine, bistrițeanul Ovidiu Danci, a participat la câteva ore de balet în calitate de profesor.

Ovidiu a primit o invitație din partea Icăi Sigartău, antrenorul principal al lotului de gimnastică ritmică de la Bistrița, de a antrena pentru o perioadă scurtă de timp, fetele care fac parte din lot.

Astfel, pe parcursul a 10 ore, cele 7 fete care fac parte din lot îl vor avea alături pe balerinul Ovidiu Danci, care este extrem de emoționat și în același timp entuziasmat de șansa care i s-a oferit.

Ovidiu este dispus să le divulge fetelor mici secrete care țin de balet, pentru că, în opinia sa, “baletul nu poate progresa fără gimnastică ritmică și nici gimnastica ritmică fără balet, cele două merg mână în mână”.

El spune despre fete că sunt extrem de talentate și că au o capacitate de muncă neobișnuită pentru copiii de vârsta lor.

Cele mai bucuroase au fost fetele, care deja îl cunoșteau pe Ovidiu Danci de la emisiunea Dansez pentru tine.

Următoatele ore pe care ele le vor petrece în compania balerinului vor avea loc mâine și săptămâna viitoare.

Ovidiu va rămâne doar 10 ore alături de fete întrucât în curând va pleca din nou la București, unde va lua parte la un casting important pentru un nou serial.

Leave a comment