Numărarea …

Acum cred ca m-am lamurit…este o problema generala a celor de la PDL cu numaratul. Roberta i-a numarat, Botis a vrut sa numere pasaretul din curtile oamenilor, Rusu (liviu, presedintele CJ) ne-a numarat si el. Niciunuia nu i-a iesit socoteala.
Poate doar cu exceptia lui Botis, care a numarat extrem de precis vreo jumatate de milion de euro. Si culmea, s-au regasit pana la cent in averea familiei. Ca si asa zicea ca nu l-a afectat criza. Sunt curios daca prefectul nostru (am inteles ca proaspat intors din Cuba) va sti sa numere. Pe fostii lui colegi de la PDL, vreo 15 la numar. Daca tot au vrut sa intre in istorie, cei de la Consiliul Judetean au reusit de data asta. In democratia lor, au adoptat bugetul fara majoritatea ceruta de lege.
Dar vad ca persevereaza in greseala, pentru ca pana in momentul de fata nu am vazut nicio pozitie oficiala, in afara de spumele presedintelui (la gura) in celebra deja sedinta de saptamana trecuta. Tacerea vad ca e regula de aur, Basescu tace, Boc inspecteaza si numara metri de autostrada. Doar Udrea ce mai glasuieste, cu Stolojan. Care infiereaza cu manie proletara. Pana una alta, ghici cine pleaca? Sau cine nu se da dus…

textul a fost publicat de Daniel Suciu, consilier judetean PSD, pe pagina personala de facebook

titlul apartine redactiei bistritaonline.ro

Leave a comment