25/09/2017

Cafeneaua Gova s-a închis! Preotul Krauss explică de ce!

Cafeneaua Gova situată în Piaţa Centrală în apropierea Primăriei Bistriţa s-a închis. Locaţia în care mulţi bistriţeni preferau să se întâlnească la o cafea şi să stea de vorbă nu mai funcţionează la această oră.

După ce patronul acesteia, Adrian Abrudean, a decedat în data de 16 ianuarie în urma unor probleme cardiace, reprezentanţii Parohiei Evanghelice, care sunt de fapt şi proprietarii clădirii în care cafeneaua a funcţionat au decis să rezilieze contractul de închiriere.

Preotul Johann Dieter Krauss a declarat pentru Bistriţa Online că „noi am reziliat contractul pentru că există creanţe. Contractul prevede ca în termen de 45 de zile, dacă acestea nu sunt stinse să trecem la reziliere. Chiria pentru acel spaţiu nu a fost plătită de şase luni de zile. În privinţa sumelor pe care trebuie să le recuperăm nu pot să dau date pentru că sunt confidenţiale. Noi am făcut rezilierea contractului printr-un executor judecătoresc. În privinţa recuperării banilor, vom vedea ce se va întâmpla după ce se va face succesiunea în cazul fostului patron al localului”.

Citeşte şi Medicii legişti au dat verdictul în cazul morţii omului de afaceri Adrian Abrudean! Vezi care a fost cauza