Cafeneaua Gova s-a închis! Preotul Krauss explică de ce!

Cafeneaua Gova situată în Piața Centrală în apropierea Primăriei Bistrița s-a închis. Locația în care mulți bistrițeni preferau să se întâlnească la o cafea și să stea de vorbă nu mai funcționează la această oră.

După ce patronul acesteia, Adrian Abrudean, a decedat în data de 16 ianuarie în urma unor probleme cardiace, reprezentanții Parohiei Evanghelice, care sunt de fapt și proprietarii clădirii în care cafeneaua a funcționat au decis să rezilieze contractul de închiriere.

Preotul Johann Dieter Krauss a declarat pentru Bistrița Online că „noi am reziliat contractul pentru că există creanțe. Contractul prevede ca în termen de 45 de zile, dacă acestea nu sunt stinse să trecem la reziliere. Chiria pentru acel spațiu nu a fost plătită de șase luni de zile. În privința sumelor pe care trebuie să le recuperăm nu pot să dau date pentru că sunt confidențiale. Noi am făcut rezilierea contractului printr-un executor judecătoresc. În privința recuperării banilor, vom vedea ce se va întâmpla după ce se va face succesiunea în cazul fostului patron al localului”.

Citește și Medicii legiști au dat verdictul în cazul morții omului de afaceri Adrian Abrudean! Vezi care a fost cauza

Leave a comment