Clinica Sanovil se extinde! Doctorul Mureșan intenționează să construiască un nou centru medical!

Conducerea Clinicii Sanovil din Bistrița intenționează să facă noi investiții. În plan este contrucția unui nou centru medical care va fi situat pe strada 1 Decembrie din municipiu.

Dr. Gavrilaș Mureșan, directorul Clinicii Sanovil din Bistrița a declarat pentru Bistrița Online că „nu aș vrea să fac prea multe dezvăluiri în acest moment. Pot să spun doar că va fi o unitate medicală de referință, așa cum este și Clinica Sanovil și că va avea mai multe specializări”.

Clinica Sanovil a solicitat Primăriei Bistrița eliberarea unui certificat de urbanism, act care deja există, iar acum se așteaptă și eliberarea unei autorizații de construcție pentru ca lucrările să poată să fie demarcate. „După estimările noastre, dacă vom primi autorizația în această primăvară,centrul medical va fi gata până la începutul anului viitor” a mai precizat dr. Gavrilaș Mureșan.

În ceea ce privește valoarea totală a investiției, conducerea Clinicii Sanovil spune că va fi suportată din bugetul clinicii, însă, deocamdată nu se știe o sumă pentru acest obiectiv.

Leave a comment