23/09/2017

Clinica Sanovil se extinde! Doctorul Mureşan intenţionează să construiască un nou centru medical!

Conducerea Clinicii Sanovil din Bistriţa intenţionează să facă noi investiţii. În plan este contrucţia unui nou centru medical care va fi situat pe strada 1 Decembrie din municipiu.

Dr. Gavrilaş Mureşan, directorul Clinicii Sanovil din Bistriţa a declarat pentru Bistriţa Online că „nu aş vrea să fac prea multe dezvăluiri în acest moment. Pot să spun doar că va fi o unitate medicală de referinţă, aşa cum este şi Clinica Sanovil şi că va avea mai multe specializări”.

Clinica Sanovil a solicitat Primăriei Bistriţa eliberarea unui certificat de urbanism, act care deja există, iar acum se aşteaptă şi eliberarea unei autorizaţii de construcţie pentru ca lucrările să poată să fie demarcate. “După estimările noastre, dacă vom primi autorizaţia în această primăvară,centrul medical va fi gata până la începutul anului viitor” a mai precizat dr. Gavrilaş Mureşan.

În ceea ce priveşte valoarea totală a investiţiei, conducerea Clinicii Sanovil spune că va fi suportată din bugetul clinicii, însă, deocamdată nu se ştie o sumă pentru acest obiectiv.