21/09/2017

Se caută şef la Serviciul de concesionare a terenurilor din cadrul Primăriei Bistriţa

Direcţia de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistriţa anunţă organizarea unui concurs în vederea ocupării unui post vacant. Este vorba despre postul de şef al Serviciului de concesionare şi valorificare a terenurilor şi implementare de strategii, post care actualmente este vacant.

Bistriţenii interesaţi să participe la concurs trebuie să ştie că acesta va consta în două probe, una scrisă şi un interviu. Proba scrisă va avea loc în data de 27 februarie 2012, de la ora 11:00, iar interviul este programat pentru data de 29 februarie 2012.

De asemenea, candidaţii care vor să îşi depună dosarele trebuie să îndeplinească o serie de condiţii. Ei trebuie să fie absolvenţi de studii superioare, să aibă minim doi ani de vechime şi să nu aibă în cazierul administrativ vreo sancţiune neradiată.

Dosarele se depun până la data de 22 februarie, la sediul Direcţiei de Servicii Publice situat pe strada Liviu Rebreanu, numerele 2-4.

Bibliografia va putea fi consultată la sediul DSP Bistriţa sau pe site-ul www.primariabistrita.ro, începând cu data de 26 ianuarie 2012.