Vezi ce a declarat președintele Traian Băsescu în “intervenția sa cu românii”

Președintele Traian Băsescu a declarat în această seară că, în ultima perioadă, s-a creat impresia falsă că președintele nu-i mai reprezintă pe români.

Mă adresez românilor pentru că manifestațiile din ultima vreme, scandările din stradă, mesajele de pe mijloacele electronice mi-au creat impresia că pentru o parte dintre români s-a creat o ruptură între populație și președinte. Pentru români, obligația președintelui de a-i reprezenta continuu este unul dntre imperativele majore”, a spus Băsescu, la Palatul Cotroceni.

El a subliniat că ar vrea ca românii să înțeleagă că îi este clară situația în care aceștia se află.

Aș vrea ca românii să înțeleagă că îmi este extrem de clară situația în care se află. Și românii care nu au ieșit în stradă s-au simțit solidari cu cei care dădeau semnale legate de sărăcie, de aroganța politicienilor sau legate de corupție” a mai precizat Băsescu.

Președintele consideră că prima sa obligație este aceea de a restabili legătura de încredere între el și acea parte a populației care și-a pierdut încrederea în președinte.

Traian Băsescu a mai declarat că în continuare va trebui să se implementeze revizuirea Constituției și să se continue lupta împotriva corupției și a evaziunii fiscale, să se acceseze bani europeni pentru crearea de noi locuri de muncă.

Sursa foto: www.dcnews.ro

Leave a comment