Bărbatul care a lăsat o femeie într-o baltă de sânge va ajunge în fața instanței

În data de 31 octombrie 2011, Secția 4 Poliție Rurală Beclean a fost sesizată de R. Sergiu că bunica lui R. Maria, de 85 ani din Matei a fost victima unei agresiuni.

În urma cercetărilor, au rezultat date privind un suspect principal pentru comiterea faptei, respectiv Râpan Ioan de 69 de ani din localitatea Matei. Oamenii legii au stabilit că acesta, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, a agresat-o pe femeie în curtea locuinței acesteia.

Femeia a fost găsită de nepotul său într-o baltă de sânge.

În urma examinării medicale, s-a stabilit că bătrâna necesită pentru vindecare un număr de 20-25 zile îngrijiri medicale, iar leziunile, suferite prin lovire, nu au fost de natură a-i pune viața în pericol.

Cercetările în acest caz au continuat, iar în luna noiembrie, agresorul femeii a ajuns după gratii, fiind arestat preventiv. Mandatul acestuia a fost prelungit, astfel că, luna trecută Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus trimiterea în judecată a inculpatului pentru comiterea unei tentative la infracțiunea de omor și a unei infracțiuni de violare de domiciliu.

Leave a comment