FOTO: Protestatarii spun că nu vor renunța până când Traian Băsescu și Emil Boc nu vor pleca

O nouă zi de proteste a adunat în fața Prefecturii Bistrița-Năsăud doar câțiva bistrițenii. Majoritatea protestatarilor s-au dat bătuți când au văzut că ieșirile lor în stradă nu duc la niciun rezulatat. Totuși, mai sunt câțiva manifestanți care sunt convinși că trebuie să continue lupta împotriva actualului Guvern și împotriva președintelui Traian Băsescu în acest fel, prin proteste în stradă.

La această oră, în fața Prefecturii Bistrița-Năsăud sunt circa 30 de manifestanți, care sunt deciși să continue protestele. Ei spun că vor înceta abia atunci când președintele Traian Băsescu și premierul Emil Boc își vor da demisiile.

Oamenii au venit și astăzi cu pancarte inscripționate cu diverse mesaje și scandează lozinci antiguvernamentale.

Luat în vizorul manifestanților este și deputatul Ioan Oltean, căruia oamenii îi cer să își prezinte și el demisia.

Astăzi este cea de-a 18 zi consecutivă de proteste, până acum, la Bistrița nefiind înregistrate evenimente nedorite. Jandarmii nu au fost nevoiți să intervină și nici nu au aplicat nicio amendă.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Pana cand ve-ti mai afisa fotografii din primele cinci minute de protest, inainte de a se aduna lumea ? Probabil pana se schimba directia vantului? Dupa ce ca bistritenii nu prea isi infrang comoditatea, chiar daca sunt nemultumiti, trebuie sa discreditati orice actiune care dovedeste ca nu suntem legume?

Leave a comment