MOCOD: O autoutilitară a luat foc

În această dimineață, un apel sosit la numărul unic de urgențe 112 anunța producerea unui incendiu în localitatea Mocod.

Un bărbat care s-a trezit în această dimineață și și-a pornit autoutilitara a avut surpriza neplăcută de a observa că aceasta a fost cuprinsă de flăcări. Dubița nu era încrărcată.

De urgență au fost alertați pompierii, care au sosit la fața locului pentru a stinge flăcările.

Deocamdată nu se cunoaște cauza producerii incendiului, pompierii urmând să o stabilească în scurt timp.

ACTUALIZARE

O autospecială de intervenție cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor din cadrul Secției de Pompieri Năsăud s-au deplasat de urgență la locul evenimentului. În sprijinul pompierilor militari, a intervenit Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Nimigea cu mijloace de primă intervenție.

Odată ajunși la locul intervenției, pompierii militari au constatat ardea partea din față ( compartimentul motor și cabina) a autoutilitarei. S-a acționat cu două țevi de refulare tip „D” pentru localizarea și lichidarea incendiului și cu un depărtător pentru deschiderea ușilor din spate și evacuarea mărfii. Intervenția a durat aproximativ 25 de minute.

În urma incendiului, au ars: instalația electrică, motorul, tapițeria scaunelor, bordul, volanul,  acumulatorul, bara din față, două cauciucuri și a fost degradată caroseria.

Cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric – acumulator sau conductor electric defect.

Sursa foto: www.adevarul.ro

Leave a comment