Daniel Suciu: Coșmarul mâinii cu care votezi

Inteleg foarte multe lucruri din ceea ce ma inconjoara, poate suna ca o lauda, in schimb nu inteleg ce s-a intamplat astazi. Am crezut, cred si voi crede intotdeauna ca trebuie sa spui si sa sustii ceea ce gandesti.

Am incercat astazi sa sustin bugetul la care am lucrat, fara patima, fara politica. Am ramas cu incercarea. Nu mi-am facut iluzii ca va trece propunerea noastra, dar ma gandeam ca 16 oameni, maturi, cu experienta vietii si politicii, chiar daca patimasi, vor avea macar decenta sa asculte. Nu stiu ce este mai deranjant pentru ei…ca au tacut sau ca au votat o mizerie.

Unii poate nu au niciun deranj. Eu il am. Desi am pierdut si astazi batalia cu oamenii astia, cred ca ei au pierdut mult mai mult. Pot ranji cat vor, ca ne-au facut din nou, pot sa stea in turnul lor in care oamenii din judet nu conteaza, ei astazi au pierdut totul.

Cei care au avut onoare, astazi au pierdut-o definitiv. Cei care au avut o bruma de credibilitate, astazi sunt partasi si sutinatorii unei mizerii. Nu dau cifre, nu dau nume. Cu doua exceptii: Liviu Rusu si Ioan Oltean.

O spun, clar, raspicat, ca isi bat joc de oameni. Nu o sa le mai spun sa le fie rusine, pentru ca acesti doi oameni nu au rusine. Nu voi avea niciodata pretentia ca ai mei colegi din PSD nu au facut greseli in trecut. Dar niciodata nu s-a intamplat asa ceva….ceea ce au grirat astazi Liviu Rusu, Ioan Oltean si cei 15 se numeste condamnare la subdezvoltare, la infometare, la umilire.

Domnilor si doamnelor de cealalta baricada, va trece timpul, vor trece alegerile, dar cosmarul mainii cu care ati votat astazi va va bantui mult timp.

Daniel Suciu – PSD

Leave a comment