Primarii USL ies mâine să protesteze! Întâlnirea e programată la ora 12:00, în fața Consiliului Județean Bistrița-Năsăud

Revoltați de felul în care au decurs astăzi lucrurile în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, primarii din partea Uniunii Social Liberale Bistrița-Năsăud, sătui să nu fie luați în seamă de președintele CJ BN, Liviu Rusu, s-au decis să protesteze.

Daniel Suciu, purtătorul de cuvânt al organzației județene a Paridului Social Democrat Bistrița-Năsăud, a declarat pentru Bistrița Online că “primarii mi-au cerut mie să solicit o autorizație de protest pentru mâine. Eu am făcut acest lucru, astfel că, mâine de la ora 12:00 va avea loc un protest în fața sediului Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Protestăm față de atutudinea președintelui Liviu Rusu și de modul său de a acționa în cdrul ședințelor de Consiliul Județean”.

Daniel Suciu spune că deocamdată nu au făcut o estimare a numărului de persoane care vor lua parte la miting, însă este convins că primarii vor aduce și oameni din comunele pe care le conduc la proteste.

Spre exemplu, contactat de redația Bistrița Online, primarul din Feldru, Ștefan Sângeorzan, a declarat că “bineînțeles, categoric eu vor fi prezenți și oameni din comunele conduse de primari USL. Ba chiar și cei din comunele cu primari PD-L ar trebui să ni se alăture. Menționez că acesta nu este un miting politic, este unu al oamenilor care suferăîn urma acestor decizii”.

Sângeorzan mai spune că “eu personal voi vorbi astăzi cu oamenii de la mine, din Feldru și le voi spune că nu o să mai avem bani să plătim indemnizațiile pentru persoanele cu handicap, ajutoarele de urgență, că nu vom mai putea face investiții, iar cei care nu vor fi de acord cu acest lucru vor veni și ei cu noi să protesteze“.

Primarul din Feldru mai adaugă că “eu cred că în total mâine vor fi peste o mie de oameni prezenți”.

Totodată, același primar susține că va ieși în stradă de fiecare dată când vor exista situații de acest gen, îndiferent cine se va afla la conducerea CJ BN. “Chiar dacă va ieși Radu Modlovan președintele al CJ BN, dacă va face același lucru ca Liviu Rusu sunt dispus să ies ăn stradă” a completat Sângeorzan.

De precizat este faptul că, în județul Bistrița-Năsăud există 40 de primari din partea Uniunii Social Liberale.

FOTO: arhivă

Leave a comment