Lucrările de modernizare la atelierele de la Grupul Școlar Forestier au fost finalizate

Primăria municipiul Bistrița va face mâine recepța lucrărilor care s-au efectuat în cadrul proiectului ”Ateliere Școală- Grup Școlar Forestier”.

Proiectul a fost finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Regional, Axa prioritară 3 ! ”Îmbunătățirea infrastructurii sociale”, domeniul major de intervenție 3.4 ! ”Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea și echiparea infrastructurii educaționale preuniversitare, universitare și a infrastructurii pentru formare profesională continuă”.

Prin intermediul acestuia, Grupul Școlar Forestier s-a extins cu încă un corp de clădire cu regim de înălțime P+E, în care vor funcționa atelierele unității de învățământ, care au fost dotate echipamente IT de ultimă generație și mobilier. Astfel există un sistem de supraveghere și monitorizare elevi, alte opt sisteme de calcul, un server, 30 de mese de laborator, 38 de scaune, 8 mese pentru calculator și 3 dulapuri.

Prin intermediul aceluiași proiect au fost executate lucrările de izolații și au fost montate și panouri solare.

Valoarea totală a proiectului a fost de 1,4 milioane de lei, inclusiv TVA din care: asistența financiară nerambursabilă este de 98% și contribuția beneficiarului este de 2%.

Leave a comment