FOTO: Prefectul a raportat: În Bistrița-Năsăud nu sunt probleme din cauza zăpezii!

În această seară, noul premier al țării, Răzvan Mihai Ungureanu, a convocat o videoconferință cu prefecții din toate județene țării pentru a afla problemele cu care acestea se confruntă din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și a zăpezii care a căzut în ultima perioadă.

Prefecții au raportat că probleme grave sunt în special în sudul țării, unde mai multe drumuri sunt blocate și, de asemenea, mai multe școli sunt închise deoarece mijloacele de transport nu pot circula pentru a duce copiii la școală.

Până în momenul de față, 57 de persoane au decedat în intervalul 27 ianuarie 2012 – 10 februarie 2012.

În ceea ce privește județul Bistrița-Năsăud, prefectul Cristian Florian a fost extrem de scurt precizând că “nu sunt probleme”.

Până acum, în județul nostru nu s-au înregistrat probleme generate  de condițiile meteo. Nu există drumuri închise și nici școli, circulația se desfășoară normal, în condiții de iarnă.

La videoconferință au luat parte și mai o parte dintre directorii unor instituții publice deconcentrate, care fac parte din Comitetul pentru Situații de Urgențe, al cărui președinte este chiar prefectu Cristian Florian.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Aia e tinuta de intrat in videoconferinta? Mi-e rusine ca asemenea oameni sunt platiti din bani publici!

Leave a comment