FOTO: O magistrală de apă de pe strada Ștefan Octavian Iosif s-a spart

În această dimineață, o familie care locuiește la o casă de pe strada Ștefan Octavian Iosif  a fost trezită din somn de un zgomot ciudat.

O magistrală de apă care trece prin apropierea casei s-a spart în jurul orei 04:00 și de atunci, apa curge într-una.

Familia Cigu spune că a sunat la departamentul de intervenție al Aquabis încă de la ora 05:00, însă, i s-a comunicat că intervențiile încep abia la ora 07:00.

Deocamdată echipa de intervenție a Aquabis nu a intervenit în acea zonă pentru a remedia defecțiunea apărută la conductă.

De menÅ¢ionat este faptul că la începutul acestei săptămâni a mai apărut o defecțiune la aceeași conductă, defecțiune care a fost remediată, însă, acum, conducta s-a spart în altă parte.

ACTUALIZARE 09:05

La această oră, echipa de interenție a Aquabis a ajuns pe strada Șt. O. Iosif și aa reușit să oprească alimentarea cu apă pentru a putea remedia defecțiunea. Oamenii din zonă sunt revoltați pentru că în cele patru ore în care apa a curs într-una le-a inundat beciurile.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Felicitări sincere angajaților Aquabis care au remediat defecțiunea în doar o oră. Cred că degeaba ne enervăm pe ei că nu au intervenit noaptea, pentru că probabil echipele nocturne sunt mai puține ÅŸi, doar după schimbul de tură a devenit prioritară ÅŸi magistrala respectivă, care de fapt ne-a cam speriat ÅŸi pe noi, ce de pe Toamnei.

Leave a comment