26/09/2017

FOTO: O magistrală de apă de pe strada Ştefan Octavian Iosif s-a spart

În această dimineaţă, o familie care locuieşte la o casă de pe strada Ştefan Octavian Iosif  a fost trezită din somn de un zgomot ciudat.

O magistrală de apă care trece prin apropierea casei s-a spart în jurul orei 04:00 şi de atunci, apa curge într-una.

Familia Cigu spune că a sunat la departamentul de intervenţie al Aquabis încă de la ora 05:00, însă, i s-a comunicat că intervenţiile încep abia la ora 07:00.

Deocamdată echipa de intervenţie a Aquabis nu a intervenit în acea zonă pentru a remedia defecţiunea apărută la conductă.

De menŢionat este faptul că la începutul acestei săptămâni a mai apărut o defecţiune la aceeaşi conductă, defecţiune care a fost remediată, însă, acum, conducta s-a spart în altă parte.

ACTUALIZARE 09:05

La această oră, echipa de interenţie a Aquabis a ajuns pe strada Şt. O. Iosif şi aa reuşit să oprească alimentarea cu apă pentru a putea remedia defecţiunea. Oamenii din zonă sunt revoltaţi pentru că în cele patru ore în care apa a curs într-una le-a inundat beciurile.

Comentarii

  1. Felicitări sincere angajaţilor Aquabis care au remediat defecţiunea în doar o oră. Cred că degeaba ne enervăm pe ei că nu au intervenit noaptea, pentru că probabil echipele nocturne sunt mai puţine şi, doar după schimbul de tură a devenit prioritară şi magistrala respectivă, care de fapt ne-a cam speriat şi pe noi, ce de pe Toamnei.