Și PSD vrea să îi ajute pe sinistrații din zonele afectate de ninsori

Partidul Social Democrat a adresat un apel către toate organizațiile sale județene și către membrii săi de partid să vină în ajutorul cetățenilor români din județele Vrancea și Buzău și din celelalte zone afectate de căderile masive de zăpadă din ultimele zile.

Președintele partidului, Victor Ponta, și secretarul general, Liviu Dragnea, au solicitat filialelor județene ale PSD să organizeze de urgență centre de colectare, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie stabilite rutele de transport și destinațiile convoaielor de ajutoare.

În adresa transmisă către organizațiile PSD se precizează că „prima necesitate o reprezintă colectarea de alimente neperisabile, cu termenul de valabilitate de cel puțin șase luni de zile, care pot fi depozitate la temperaturi scăzute (conserve, paste făinoase, făină, ulei, mălai, zahăr, orez, biscuiți, ciocolată, apă minerală, ceai, cafea etc.)”.
Totodată, PSD solicită filialelor sale să trimită lopeți pentru deszăpezire, aparate de încălzire pe bază de combustibil solid sau lichid (sobe de mici dimensiuni), precum și generatoare pentru producerea energiei electrice.

Toti bistritenii care doresc sa sara in ajutorul semenilor din zonele afectate sunt asteptati la sediul Organizatiei Judetene PSD Bistrita-Nasaud, strada Gheorghe Sincai nr. 3-5, Bistrita, de la orele 8.00 pana la 18.00.

Biroul de Presa al PSD BN

Leave a comment