SUPER BINGO METROPOLIS: Sc Phoenix Games SRL nu este în faliment sau incapacitate de plată

In urma informatiilor aparute in presa in cursul zilei de azi, S.C. PHOENIX GAMES SRL Bistrita, doreste sa faca urmatoarele precizari:

-          S.C. PHOENIC GAMES SRL nu a primit nicio instiintare oficiala cu privire la decizia Comisiei de Reglementare a Jocurilor de Joroc din cadrul Ministerului de Finante. Daca se vor confirma zvonurile aparute in presa, dupa comunicarea oficiala a deciziei Comisiei, compania va recurge la caile prevazute de lege pentru continuarea activitatii si a proiectului Super Bingo Metropolis;

-          S.C. PHOENIX GAMES SRL nu este in faliment sau incapacitate de plata. Inregistreaza, in acest moment datorii de 1.2 mil. euro la Bugetul Statului, dar aceste datorii sunt garantate de o ipoteca mobiliara, in valoare de 7.382.000 lei. Dorim sa precizam ca pana in prezent, S.C. PHOENIX GAMES SRL a achitat la bugetul statului peste 138.000.000 lei (peste 32.000.000 euro) si va continua sa-si achite toate sumele restante in termen cat mai scurt. Permanent, S.C. PHOENIX GAMES SRL a colaborat cu reprezentantii Directiei Fiscale Bistrita-Nasaud in oferirea de solutii stabile si viabile in recuperarea datoriilor inregistrate la bugetul de stat;

-          Pana in acest moment, Super Bingo Metropolis a acordat premii in valoare de peste 295.000.000 lei (69.000.000 de euro) si premiile neachitate in acest moment sunt in termenul prevazut de Regulamentul de Joc;

-          S.C. PHOENIX GAMES SRL are peste 3.500 de angajati si peste 800 de colaboratori care traiesc in acest moment din proiectul Super Bingo Metropolis. Ne exprimam dezamagirea ca Statul Roman, prin institutiile sale abilitate, nu ofera niciun sprijin companiilor romanesti, care inregistreaza un numar atat de mare de angajati. Inchiderea proiectului Super Bingo Metropolis va genera peste 3.500 de someri, care vor trebui sa fie preluati de bugetul statului, in aceasta perioada economica foarte sensibila.

-          S.C. Phoenix Games SRL isi exprema indignarea fata de unii reprezentanti mass-media, care au prezentat realitatea in mod tendentios, creand o falsa problema si generand decizii pripite din partea institutiilor statului. Prin aceasta prezentare deformata a realitatii, acesti reprezentanti de presa se pot socoti responsabili de trimiterea in somaj a peste 3.500 de persoane.

-          Speram ca Statul Roman, prin institutiile sale abilitate, sa revina asupra deciziei, daca aceasta decizie sa va confirma, care afecteaza in mod direct atat cei peste 3.500 de angajati, cat si a altor colaboratori indirecti a proiectului Super Bingo Metropolis.

Eugen V. Cosma – Administrator S.C. PHOENIX GAMES SRL

Join the Conversation

8 Comments

 1. Eugen V Cosma si-a dezumflat muschii pe traseul comunicatului . La inceput avea muschii umflati si vorbea despre milioanele de euro iar  la sfarsit avea muschii dezumflati si vorbea despre 3.500 de someri . Stai cam prost cu perseverenta domnule .

 2. si tie ce ti sa desumflat??? creierul .dute si invata sa scri si dupa mai vino cu afirmatii la adresa altora.e mai bine sa nu iti areti prostia in public.tine pentru tine.(DESSSSSSUMFLAT)NU CU ZZZZZZZZ.SORYYYYYYYY.chiar nu va cunosc nici pe unu dar cand scrieti faceti bine si scrieti corect.

  1.  :))) asta e tare…cine spune altora sa scrie corect…ai facut cel putin 6 greseli in comentariul ce l-ai postat

 3. Jo , merci pentru corectie . M-ai binedispus cu inocenta ta . Rad de jumatate de ora  . Totusi se scrie cu “z’ . Ia DEX-ul daca nu ma crezi . Mai exerseaza  putin cu ” du-te si invata “  , cu  “s-a  dezumflat ” si cu  “arati ” ( nu areti ) , te rog .

 4. Javre, hoti, mincinosi. Am cumparat o singura data in viata mea 3 bilete la aceasta idiotenie de joc [intr-o singura zi], iar pe doua le-am facut cadou …am vrut sa vad si eu cum e, deci nu am pierdut bani la acest joc “retard”, prezentat si animat de catre retardati – pt. retardati.
  Ma intriga ca si-au batut joc [si isi bat joc] de fraierii care au jucat de-a lungul timpului, cum i-au ignorat si cum ii ignora in continuare.

  Imi doresc [ca voi – cei fraieriti a mia oara] sa mergeti si sa le dati foc – sa ii jucati in piciore [chiar sa le rupeti oasele], atat celor de la Antena 1, cat si celor din Bistrita.

  Dupa atatea inselatorii nu mai asteptati ca “legea” [ha] sa va faca dreptate, caci oricum nu o va face… hotarati singuri pt. voi si luati-va destinul in maini. Stiu ca nu aveti curaj, insa va urez un sincer Succes !

 5. domnule cozma eugen sa te astepti la o super faza ..daca saptamana viitoare nu primim banii incluziv agentii o sa ne strangem peste 100 de persoane la nou cazino proaspat deschis pe bani de la bingo. sa protestam si sa ne cerem drepturile .Asa ca mare grija

 6. care este termenul pentru achitarea premiilor prevazut in regulamentul D-VOASTRA (nu in cel oficial), pentru ca eu nu mi-am primit premiul de 2 DOOOOOOOOIIII ANI , cu toate ca din cate am aflat , suma care mi-o datorati a fost contabilizata la premii ACORDATE

 7.  dupa ce ca am stat an frig hotilor nu ne dati nici salarul ala de mizerie  blestemati sa fitii acum an postul mare cu ce sa merga oamenii sasi ea lichidarea actele cand nu au un ban? rusine sa va fie si dumnezeu sa va bata

Leave a comment