FOTO: Rețea electrică nouă la Nușeni! 27 de familii vor avea în curând curent

O rețea electrică de peste 5 km a fost recepționată ieri de Primăria comunei Nușeni.

Proiectul intitulat „Electrificare Grup de Case în Zona Podul Ciorbii” a fost finanțat din bugetul local și va deservi un număr de 27 de gospodării, cu o populație de peste 50 de persoane.

Rețeaua electrică recepționată s-a aflat pe agenda administrației locale din Nușeni încă din anul 2006, însă proiectul a devenit realitate datorită disponibilității Consiliului Local Nușeni, care a decis să aloce fonduri din bugetul local în anul 2011 pentru finanțarea lucrării.

Din acel moment s-a intrat în linie dreaptă, s-au executat lucrările și oamenii din zonă vor putea beneficia de energie electrică în doar câteva zile.

Proiectul a fost câștigat în urma licitației de firma Electro Maier, având o valoare de 300.000 lei la care se adaugă TVA. Lucrările au început în toamna anului trecut, iar rețeaua electrică de peste 5 km a fost predată ieri Primăriei Nușeni.

Tot ieri a avut loc și o ședință a Consiliului Local Nușeni, organizată de îndată, pentru a se face cât de repede demersurile necesare astfel încât oamenii care trăiesc fără energie electrică în anul 2012, să beneficieze în cel mai scurt timp de aceste utilități.

Leave a comment